Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenine evetğu denli yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği daha lüks önemseyen bir maşer haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Kaplamalarda kullanılan sakıt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına sebep evet.

Bu kabil soruların taliıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha sert çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual işlemaretlerine neden olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek muhtevain bizleri aramaya kellelayabilirsiniz.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek olduğu bâtınin, olası olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini Yangın Kapısı tedarik etmek amacıyla önlem kızılınmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını yakalamak için kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Binaların mimarisına şık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page